Zánkán lesz jövőre az EFOTT
Jövőre Zánkán rendezik az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját (EFOTT) június 25. és 30. között.

A lehetséges helyszínek feltérképezése után a szervezők az EFOTT Facebook-oldalán választásra buzdították a fesztiválozókat: Abádszalókon, Zalaegerszegen vagy Zánkán legyen-e a 2013-as EFOTT? A 17 ezer szavazó szinte egy emberként voksolt a balatoni helyszínre – közölte az esemény kommunikációjával foglalkozó cég szerdán az MTI-vel.
A közlemény szerint a Balaton északi partjának 209 hektáros erdős-ligetes részén, a felújított Új Nemzedék Központ (az egykori Úttörőváros komplexumának) árnyékos területén a tavalyinál is több strandprogrammal várják a fesztiválozókat.
A rendezvény házigazdája a Budapesti Corvinus Egyetem lesz. A szervezők a MÁV-val együttműködve sűrítik a Zánkafürdőre közvetlenül érkező vonatjáratokat, valamint a helyi közlekedés újraszervezésén is dolgoznak már.
A zenei programban jövőre is döntő többséggel magyar előadók lépnek fel, a koncertek mellett pedig sok más kulturális esemény és sportlehetőség várja a fiatalokat.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=4376

Beküldte: - nov 28 2012. Kategória EFOTT. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin