Csobbanj online a Balaton Soundon!
bsIdén hetedszerre kerül megrendezésre a balatoni „Sziget”, vagyis a Balaton Sound. A fesztivál immár díjnyertesként várhatja a szórakozni vágyókat, miután az európai fesztiválok rangos seregszemléjén, a Festival Awards Europe-on bizonyult legjobbnak a közepes méretű fesztiválok között.

A várhatóan több mint százezres nézősereg az idén öt nagy és számos kisebb színpadon élvezheti napi 24 órában a hazai és a külföldi előadók nyújtotta széleskörű zenei kínálatot, vagy kereshet enyhülést a forróság elől a Zamárdi strandon.

Az zenei felfrissülést olyan nevek biztosítják, mint a Prodigy, NAS, Fedde Le Grand vagy például a mai nap egyik sztárvendége, Wu Tang Clan. A hazai zenészszakma is kitesz magáért, lesz Zagar, Ganxta Zolee vagy Punnany Elektro koncert is.

Akinek pedig nem jutott jegy, ne aggódjon, mert a fesztivál számos koncertjét élőben, HD minőségben nézheti a  Ustreamen:

www.ustream.tv/mastercard-balatonsound-telekom

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=5097

Beküldte: - júl 11 2013. Kategória Fesztivál. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin