Warning: preg_match_all() expects parameter 2 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4264

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4269

Warning: mb_substr() expects parameter 1 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4269
Campus Fesztivál - Az Apocalyptica is fellép Debrecenben

Campus Fesztivál – Az Apocalyptica is fellép Debrecenben

A klasszikus zene és a heavy metal stílust ötvöző finn Apocalyptica zenekar is fellép a debreceni Campus Fesztiválon.

Bakó Csaba sajtófőnök csütörtöki tájékoztatása szerint a zenekar július 28-án, szombaton, a záró napon lép fel Debrecenben.
Mint elmondta, az Apocalyptica a világon egyedülálló módon három klasszikus múlttal rendelkező csellistát is soraiban tud. 1996 óta hét stúdiólemezt adtak ki, amelyekből összesen több mint négymilliót adtak el világszerte.
Albumaikon rendszeresen vendégszerepelnek más együttesek zenészei is, így játszottak közösen a Guano Apes, a HIM, a Rasmus, a Slipknot, a Slayer és a Rammstein tagjaival is.
A szervezők már korábban bejelentették, hogy Kelet-Magyarország legnagyobb zenei fesztiválján fellép a folk zenét elektronikus tánczenével elegyítő brazil-amerikai-cseh csapat, a N.O.H.A., valamint a kanadai kelta punk formáció, a Real McKenzies is.
A július 25. és 29. közötti rendezvényen a debreceni Nagyerdőn játszik a hazai könnyűzenei élvonal is: itt lesz a Quimby, Sena (Irie Maffia), a Péterfy Bori & Love Band, a Bëlga, a Magna Cum Laude, és első alkalommal lesz a fesztivál vendége Palya Bea.
A fesztivál különlegessége lesz még az is, hogy először játszik “hazai pályán” nagyobb közönség előtt az új felállású Tankcsapda.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=3623

Beküldte: - máj 24 2012. Kategória Fesztivál, Koncertek, előadások. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin