Warning: preg_match_all() expects parameter 2 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4264

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4269

Warning: mb_substr() expects parameter 1 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4269
Az utolsó Rockmaraton! | Zene magazin

Az utolsó Rockmaraton!
Megszűnik a Rockmaraton: az ország meghatározó rockfesztiválját utoljára jövő nyáron rendezik meg a pécsi Malomvölgyi Arborétumban – adta hírül a Pécsi Újság internetes hírportál kedden.

Varga Zoltán operatív szervező a lapnak azt mondta, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudják vállalni a fesztivál megszervezését. Szavai szerint bár egy “őrületesen jó buliról van szó”, a kasszát eddig szinte sohasem zárták adósság nélkül.

Rámutatott, jelenleg mintegy 10 millió forint tartozásuk van, és ezt nem szeretnék tovább növelni. “Külföldi fellépőket hívni 310-320 forintos eurónál egyébként is öngyilkosság” – jegyezte meg.
Hozzátette, a budapesti West Balkánban történt tragédia után hozott kormányrendelet sem kedvez a fesztiválnak, az engedélyezés ugyanis nemcsak a szórakozóhelyek, hanem a szabadtéri rendezvények tekintetében is szigorúbb lett.
Varga Zoltán kitért arra, hogy az idei Rockmaratont egyébként “rendben találták” a szakemberek, történetében komolyabb baleset még nem fordult elő.
A szervező az idei fesztivállal kapcsolatban hangsúlyozta: “nem egy temetési menetről lesz szó”. “Ahelyett, hogy sajnálkozunk a záróakkord felett, inkább készüljünk egy minden eddiginél zúzósabb Rockmaratonra” – mondta az Varga Zoltán a Pécsi Újságnak a 2012-es, utolsó fesztivál sikerében bízva.
A Rockmaratont idén tizenegyedik alkalommal rendezték meg Pécsen. A fesztiválon a hazai rockélet kiválóságai mellett rendszeresen felléptek világhírű külföldi együttesek is. Ennek is köszönhető, hogy évente több tízezer érdeklődőt vonzott.(MTI)

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=2761

Beküldte: - dec 7 2011. Kategória Fesztivál, Koncertek, előadások, Rockzene. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin