14. Sambosi-Törley Jazzfesztivál 2011. augusztus 2-3
A jazz rajongók számára az idei nyár egyik legnívósabb zenei programjának ígérkezik a 14. Sambosi-Törley Jazzfesztivál, mely 2011. augusztus 2-3. között kerül megrendezésre Budafokon.

A Sambosi-Törley Jazzfesztivál immár tizennegyedik éve kerül megrendezésre, az 1993 óta létező, koncertszervezéssel foglalkozó Sambosi szervezőgárda pedig lassan húsz éve érzi kötelességének, hogy a magyar jazz nagy becsben tartott, világszerte elismert előadóit eljuttassa nem csak a külföldi színpadokra, hanem a honi közönséghez is.

A  kétnapos eseményen a magyar jazz élet legjobbjai közé tartozó előadók lépnek fel: a Tony Lakatos Quintet, a Sárik Péter Trió és a Kozma Orsi Quartet. 

A minőségi fellépőket felvonultató fesztiválnak a budafoki Törley Pezsgőpincészet exkluzív környezete ad otthont, a vendégek ennek megfelelően fogyaszthatnak is a pincészet által termelt kiváló nedűkből.

A kétnapos rendezvény első napján (kedden) 20-22 óra között lép fel a világszerte elismert szaxofon-művész Tony Lakatos és zenekara. A második napon (szerdán) pedig a hazai jazz fiatalabb generációjába tartozó előadóművészek: a Sárik Péter Trió, illetve a Kozma Orsi Quartet koncertjei lesznek hallhatók szintén 20-22 óra között.

Pontos helyszín:
Törley Pezsgőpincészet (XXII. ker., Anna u. 5-7.)

Belépő:
BÉRLET: 4000 Ft/2 nap
NORMÁL JEGY: 2500 Ft/nap
DIÁK- ÉS NYUGDÍJAS JEGY: 800 Ft

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=1713

Beküldte: - júl 30 2011. Kategória Fesztivál, Koncertek, előadások. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin