Robert Pattinson szólóalbumot készít
A Twilight főszereplője nemsokára stúdióba vonul, hogy felvegyee első zenei albumát.

Robert Pattinson színészként márcsúcson van, és most a másik szenvedélyének, a zenének is hódol. A szexi vámpír a napokban bejelentette, stúdióba vonul, hogy rögzítse első szólóalbumának felvételeit. Robert Pattinsonről sokan tudják, hogy a zene a mindene, ezért is,erősei, és családja nem fogadták meglepődve a vámpírfiú új ötletét.

A 25 éves Robert már korábban rögzített két számot, a Never Thinket és a Let Me Signt, amelyek a Twilight filmzenei korongján kaptak helyet. A hírek szerint az albumon szereplő dalok főként gitár- és dobalapra fognak épülni, és nem a popzene rajongóinak készülnek. A színész egyébként imád zongorázni, és ennek is szeretne hódolni a megjelenő CD-jén.

„Imádom a zongorát. Gyermekkoromban eszembe sem jutott, hogy én egyszer színész leszek. Zenélni akartam a zongorán, egy bárban”
– vallotta be Robert.

A szólóalbum megjelenésénem idejéről még nincs hír, azonban az már biztos, hogy a Breaking Dawn promóciós szünetében szeretnének rögzíteni több felvételt.

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=2113

Beküldte: - szept 21 2011. Kategória Bulvár, CD/DVD. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin