Konyha-klip halálfejekkel és fúvósokkal
konyha_maszkNegyedik klipjét is elkészítette Konyhanyelv című debütáló lemezéhez a Konyha, ezúttal a Kitakar dalt filmesítették meg. A zenekar az iSKOLA klubos koncertjét örökítette meg egy kamerával, ahol a dalokat halálfejes arcfeséssel adták elő az együttes tagjai. Szepesi Mátyás és csapata – immáron maszk nélkül – legközelebb a Muzikum Klub színpadán látható.

- Ahogy a Kiskifli animációs klipjének ötlete is csak egy ökörködésnek indult egy chat-ablakban, így most sem terveztük, hogy klipet fogunk forgatni a Kitakar című dalra – mondta Szepesi Mátyás, a Konyha énekes-gitáros-dalszerzője. – Csupán magunknak és unokáinknak akartuk megörökíteni az iSKOLÁban adott koncertünket, mivel eddig még nem játszottunk sem fúvósokkal, sem halálfejes arcfestés alatt. A maszkírozás előzménye, hogy a hely rászervezte a koncertünkre a MOME farsangját, aminek eleinte nem örültünk, utána viszont „ha lúd, legyen kövér“ alapon megkértük egyik barátnénkat, hogy dekoráljon ki minket az alkalomhoz illően. Az este finoman szólva tartalmasra, a felvett alapanyag pedig ennek megfelelően annyira súlyosra sikerült, hogy egy délelőtt alatt össze is állt belőle a videó.

A fúvósokat Subicz Gábor (PASO, Modern Art Orchestra, stb.) hangszerelte és – bár a koncerten egy alkalmi fúvósszekcióval (Cserta Balázs – szaxofon, Szilágyi Gábor – pozan) szólaltatta meg – a lemezen hallható mind a hét szólamot egyedül játszotta fel trombitán, szárnykürtön és mellofonon.

A Konyha zenekar következő koncertje március 21-én, csütörtökön este 21 órakor lesz a budapesti Muzikum Klubban, ahol vendégként szintén színpadra áll – a lemezbemutatóról igazoltan távol maradó – Egyedi Péter (Óriás, IHM).

A Kitakar klip linkje:

http://www.youtube.com/watch?v=jFC7EFsEwBs

 

 

Részletek:

www.konyhank.hu

www.facebook.com/konyhank

 

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=4715

Beküldte: - márc 19 2013. Kategória Bulvár, CD/DVD. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin