Hiszek a Romokon rockoratórium – Pünkösd szombat, Csíkszereda
Rockoratórium az Erdélyi Egyházmegye 1000 éves fennállásának ünnepére – CSÍKSOMLYÓI BÚCSÚ 2011 - Mustármag Énekegyüttes

Az ősbemutató Marosvásárhelyen 2009 márciusában volt, amit újabb bemutatók követtek Csíkszeredában, Székelyudvarhelyen, Nyárádszeredában, Kézdivásárhelyen, Gyergyószentmiklóson, és Gyergyóalfauban. A Hiszek a romokon rockoratórium kerettörténete: a csíki hegyekben, a Szép-havason, a Szent László kápolna romjainál gyülekeznek a Csíksomlyóra menő zarándokok. Virrasztanak, emlékeznek, bűnbánatot tartanak. Ez a biblikus magatartás a történelmi határhelyzetekben segít önmagunkra, életünk alapjaira való rátalálásban.
Megszületik a döntés, ellene-mondás mindannak, ami lelkileg, testileg, elpusztítja a személyt, a családot a közösséget. Emberi lelkünk követel egy egyértelmű állásfoglalást az élet, Jézus Krisztus mellett – ez a hitvallás. Ezeken a mozzanatokon keresztül a lélek megújul, megerősödik és egy növekedő, életörömet  sugárzó közösséget épít.

Zeneszerzők:
Gyárfás Levente (1, 2, 3, 4, 7, 10, 11, 12, 13, 14)
Csiszér László (16, 17, 19, 20, 23)
Transylmánia (21, 22 dallam)

PÜNKÖSD SZOMBATJÁN ESTE 9 ÓRÁTÓL HISZEK A ROMOKON-ROCKATÓRIUM  -
A CSíKSZEREDAI VÁKÁR LAJOS MŰJÉGPÁLYÁN – A BELÉPÉS INGYENES !
Rockoratórium hanganyagának letöltése mp3 formátumban
Szövegkönyv letöltése pdf formátumban

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=1186

Beküldte: - jún 6 2011. Kategória CD/DVD, Koncertek, előadások. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin