Warning: preg_match_all() expects parameter 2 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4264

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4269

Warning: mb_substr() expects parameter 1 to be string, object given in /home/mus10000/public_html/wp-includes/functions.php on line 4269
Ez mindennek a teteje! 10 év alatt az első lemez a Csak Van zenekarnak.. | Zene magazin

Ez mindennek a teteje! 10 év alatt az első lemez a Csak Van zenekarnak..
Első nagylemezét adta ki a dunaszerdahelyi Csak Van zenekar, amely az idén ünnepli fennállásának 10. évfordulóját.

Eklektikus a lemez. Azoknak ajánljuk, akik szeretik a könnyedebb hangszeres élőzenét” – így mutatta be Viola Ferenc (Ferke) a Csak Van zenekar első stúdióalbumát az Új Szó című pozsonyi napilap hétfői számában.
Az öttagú együttes tagjai a közös interjúban elmondták még, hogy a lemezkészítés miatt az utóbbi hónapokban a szokásosnál kevesebb koncertet adtak.
A jég hátán is a korong című, október közepén magánkiadásban megjelent album legrégebbi szerzeménye már szerepelt a 2007-es, négy dalt tartalmazó CD-lemezükön is.

“Újrahangszereltük, a mostani zenéje közelebb áll a szöveg világához. Három zeneszám van, amit kimondottan erre a lemezre készítettünk” – mondta Szabó László (Szampó) basszusgitáros.
A CD mellé egy könyvet is csomagolt a Csak Van. A zenei anyaghoz Bíró Szabolcs, az együttes énekese írt egy miniatűr rockregényt.
“Olyan formátumú, mint a CD-borító. Zsírkígyó a címe, a kilencedik könyvem. Egy dunaszerdahelyi rockzenekarról szól, sok a párhuzam velünk és a csallóközi zenei élettel. A második felében van valami, amihez internet is kell” – mesélte Bíró Szabolcs a könyves lemezről. (MTI)

Rövid URL: http://www.musicmagazin.hu/?p=2612

Beküldte: - nov 14 2011. Kategória CD/DVD, Előadók, együttesek. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:

Képgaléria

:
Bejelentkezés | Designed by Zenei magazin